2020-06-27 08:03:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ne keressen érzelmeire ma racionális magyarázatot

Napi horoszkóp június 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz végre elindult előre, emiatt sokkal harmonikusabb a légkör az otthonában, könnyedén szót ért mindenkivel. Töltse pihenéssel a délutánt, és ha teheti, menjen el strandolni, úszni!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai nap sok boldog órát hozhat, ha hagyja kicsit sodortatni magát az eseményekkel! Az engedékenység, a pillanat örömének megélése, a lehetőségek megpillantása új élményekkel, átélésekkel gazdagítják lelkét!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ne keressen érzelmeire ma racionális magyarázatot, tegye azt, amit a szíve diktál, úgysem tudna mást tenni. A Vénusz elindult előre, rengeteg bókot kap, és szívesen is kezdeményez kapcsolatot. Beléphet az életébe valaki, aki teljesen lenyűgözi, és az érzés kölcsönös.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne dühöngjön, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan előre eltervezte. Ma sok pozitív esemény is várható, de csak akkor, ha egy kicsit kiengedi az irányítást a kezei közül.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Bőven lenne tennivalója, ám teljesen érthető, ha a fárasztó hét után inkább a lustálkodást választja. Egy vitás helyzetben ha törik, ha szakad, keresztül akarja vinni az akaratát, ebbe azonban beletörhet a bicskája. Muszáj egyezséget kötnie, mert a vitapartnere éppen olyan elszánt, mint ön.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jó formában van, használja ki a mai napot a fontos dolgok elintézésére. Ön mindig tudja, hogy mi a helyes lépés, a jó választás. Többnyire logikusan közelíti meg a dolgokat, de most itt az ideje annak, hogy hallgasson a megérzéseire is.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Békeszerető természete ma erőteljesen megnyilvánul, kerül minden olyan témát, amelyből vita kerekedhetne. Érzelgősen közelít minden beszélgetéshez, hosszú időbe kerül, mire előáll egy döntéssel.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma rendkívül fogékony lesz a szerelemre. Lehet, hogy az esti baráti összejövetel tartogat meglepetést az ön számára, de nem kizárt az sem, hogy egy ártatlannak látszó munkahelyi barátság alakul át vonzalommá.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold és a Jupiter közötti fényszög hatására a szokásosnál is bőkezűbb, nem sajnálja erejét, energiáját, idejét és a pénztárcáját a rászorulók támogatására. Boldoggá teszi annak tudata, hogy segített másokon.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Most a hosszú távú tervek foglalkoztatják, lehet, hogy megvalósításuk késlekedhet, de hibák az elgondolásban nem igazán fordulnak elő. A mai elhatározása fontos változásokat indíthat be az életében, egészségére azonban fokozottan ügyeljen.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A kapcsolatai nagyon harmonikussá válnak. Ez igaz a párkapcsolatára, a barátságaira, a családi vagy üzlettársi viszonyokra is. Kiváló ez az időszak a csapatmunkára, a társasági életre és a szórakozásra.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Lazítson, hagyja, hogy kényeztessék, engedje, hogy a partnere vegye át a kezdeményezést, és ő tervezze meg a hétvége programját! Meglátja, remekül érzi majd magát, és végre tényleg tud pihenni, töltekezni.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: